Производи и услуги

Како специјализирано претпријатие за кровопокривачки работи, Инженеринг Трејд од Скопје Ви нуди комплетни и професионални решенија за покривање на секаков вид на објекти.

Вршиме продажба, обработка, транспорт и монтажа на пластифициран лим во сите бои и дебелини, како и поцинкуван, алуминиумски и бакарен лим.

Машинска обработка на лимот во зависност од потребите и барањата на клиентот.

Обработка на лим во форма на трапез, ламперија и керамида во неограничена должина.

Пластифициран лим во сите бои и димензии (класа I и II)

Поцинкуван лим

Алуминиумски лим

Бакарен лим

Бродски лим

Хоризонтални и вертикални олуци, силикони и разна штрафовска стока

Изработка на разновидни лимени производи, корпи за отпадоци, метални сталажи, огради и сл.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien