Контакт инфо

Инженеринг Трејд од Скопје во своите работни простории лоцирани на булеварот Борис Трајковски во близина на населбата Пинтија

icon_widget_image Понеделник-Сабота 07:00 до 15:00; Недела: неработи icon_widget_image бул. Борис Трајковски бр.264, 1000 Скопје, Република Македонија icon_widget_image 070 219 593 (02)27 28 860 icon_widget_image inzeneringtrade@yahoo.com

Услуги

Како специјализирано претпријатие за кровопокривачки работи, Инженеринг Трејд од Скопје Ви нуди комплетни и професионални решенија за покривање на секаков вид на објекти.

Производи
услуги и производи

Што ги нудиме

Изработка на

разновидни лимени производи

за производство на профилиран лим, како и додатоци за кровни лимени конструкции.

Изработка на

огради

за разни видови системи на висококвалитетни декоративни челични огради.

Изработка на

метални сталажи

заснован на вашите барања и потреби.

Повеќе инфо

За нас

Друштвото за инженеринг, градежиштво, промет на големо и мало со посредување – Инженеринг Трејд од Скопје се смета за една од водечките компании за кровопокривачки работи на територија на Република Македонија.
20

машини

за обработка

10000

Среќни

Клиенти