Контакт инфо

Инженеринг Трејд од Скопје во своите работни простории лоцирани на булеварот Борис Трајковски во близина на населбата Пинтија

icon_widget_image Понеделник-Сабота 07:00 до 15:00; Недела: неработи icon_widget_image бул. Борис Трајковски бр.264, 1000 Скопје, Република Македонија icon_widget_image 070 219 593 (02)27 28 860 icon_widget_image inzeneringtrade@yahoo.com

Контакт инфо

Бул.Борис Трајковски бр.264
1000 Скопје, Р. Македонија

Тел: (02) 27 28 860

Факс: (02) 27 28 861

Хала: (02) 27 28 745

Мобилен: 070 219 593

Мобилен: 078 219 593