Контакт инфо

Инженеринг Трејд од Скопје во своите работни простории лоцирани на булеварот Борис Трајковски во близина на населбата Пинтија

icon_widget_image Понеделник-Сабота 07:00 до 15:00; Недела: неработи icon_widget_image бул. Борис Трајковски бр.264, 1000 Скопје, Република Македонија icon_widget_image 070 219 593 (02)27 28 860 icon_widget_image inzeneringtrade@yahoo.com
Image Alt

ПРОИЗВОДИ И УСЛУГИ

Инженеринг
Како специјализирано претпријатие за кровопокривачки работи, Инженеринг Трејд од Скопје Ви нуди комплетни и професионални решенија за покривање на секаков вид на објекти. Вршиме продажба, обработка, транспорт и монтажа на пластифициран лим во сите бои и дебелини, како и поцинкуван, алуминиумски и бакарен лим. Машинска обработка на лимот во зависност од потребите и барањата на клиентот.
Обработка на лим во форма на трапез, ламперија и керамида во неограничена должина.

Изработка на

Поцинкуван лим

Изработка на

Алуминиумски лим

Изработка на

Бакарен лим

Изработка на

Бродски лим

силикони и разна штрафовска стока

Хоризонтални и вертикални олуци

ПЛАСТИФИЦИРАН ЛИМ ВО СИТЕ БОИ И ДИМЕНЗИИ (КЛАСА I И II). ИЗРАБОТКА НА РАЗНОВИДНИ ЛИМЕНИ ПРОИЗВОДИ, КОРПИ ЗА ОТПАДОЦИ, МЕТАЛНИ СТАЛАЖИ, ОГРАДИ И СЛ.